home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 
 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

ARHIVA DE STIRI

Inapoi

Arhiva din: 07. 2007

31 Jul, 2007

Intre viziune si traditie: Un sat romanesc face teatru

O plimbare teatrala in satul romanesc Hosman, un teatru cu locuitorii unui mic sat si actori sibieni. Aceast proiect curajos apartine a cinci oameni de teatru din Berlin si va urma sa se desfasoare in Romania, o tara cu 19 minoritati care si dupa aderarea la UE mai cauta un viitor comun. 

In toamna anului trecut, actrita Susanne Berckhemer si dramaturgul Dagmar Domros au planificat un experiment. Au calatorit in tinutul minunat al Transilvaniei, ajungand intr un sat unde electricitatea este adesea o raritate si unde in loc de masini circula carute trase de cai pe drumurile prafuite si neasfaltate. In Hosman, un sat de 800 de oameni, printre care romani, rromi, sasi, unguri, exista o scoala, insa cartile si motivatia sunt insuficiente, deoarece multi elevi abandoneaza scoala de la varsta de 14 ani si se casatoresc repede.

Proiectul Zalina i-a incantat pe copiii din satul Hosman atat de mult incat au inceput sa scrie compuneri si anecdote legate de provenienta satenilor. Cu timpul au fost adaugate si biografiile altor sateni. Sasi, unguri si romani isi spun povestea vietii de cate ori au ocazia. Autoarea Jagoda Marinic, proaspat nominalizata pt premiul Bachmann, a dezvoltat din acele biografii si compuneri o piesa de teatru: Zalina, o poveste despre viata, undeva in Transilvania.

Piesa va putea fi vizionata in limba romana cu traducere in limbile germana si engleza.

Proiectul comun al celor 5 doamne a fost sa scoata in evidenta mostenirea cultural a diverselor nationalitati din Romania, precum si influenta a 850 de ani de cultura germana pentru a facilita dialogul. Respectul si interesul reprezinta premisele cele mai importante de la care pleaca Zalina.

Holzmengen – Hosamn -Holcmany

Un sat povesteste…

Zalina

O plimbare teatrala cu locuitorii satului Hosman si actori din orasul Sibiu – in limba romana cu traducere in limba germana si engleza.

Piesa: Jagoda Marini

Regie: Susanne Chrudina

Décor: Malve Lipmann

Traducere: Radu Alexandru Nica

Decumentatie film: Thamas Jacoby

Producatori: Susanne Berckhemer si Dagmar Domro // Agenti Spree

Actori: Johanna Adam, Catalin Grigoras si Vlad Laurentiu

Spectacol: 17. / 18. / 19. August 2007 - ora 19.30

Bus-Shuttle din Sibiu: Teatrul National ''Radu Stanca'', 18:30 sau punct de intalnire la intrarea in Hosman ( aprox. 20 km in directia Agnita)

Bilete: 10 RON (Studenti: 5 RON) incl. Shutllebus / Hosman gratuity

Agentie de Teatru: Calea Nicolae Balcescu nr. 17

                                    Lu.-Vi.  10:00-17:00

                                    Tel: 0269 217575

                                    tickets@zalina-theater.com

In cooperare cu:

-         Hosman Durabil e.V.

-         Teatrul national ''Radu Stanca'' Sibiu

-       Centrul Cultural German

www.zalina-theater.com

Contact pt. mai multe informatii si material foto: presse@zalina-theater.com

 


Expozitie de pictura Christian Lucian Hamsea

Din data de 4- 31 August are loc in Sala cu Terasa a centrului de Cultura si Dialog Friedrich Teutsch din Sibiu, expozitia de Pictura ''DRUMUL - INTILNIREA'' a artistului plastic Christian Lucian Hamsea. Vernisajul expozitiei va avea loc sambata 4 august de la orele 19,00.  

Sub Titlul ''Arta plastica intilneste muzica clasica contemporana'' are loc in data de 5 august, ora 19, in spatiul expozitional, un concert al studentilor din cursul international de percutie de la Cisnadie, clasa prof. Mircea Ardeleanu. In data de 7 august, ora 19, maestrul Mircea Ardeleanu, profesor la Conservatorio de la Svizzera Italiana Lugano, va oferi un concert de gala.

La finisajul expozitiei din 31 august, ora 19, Christian Lucian Hamsea v-a fi prezent in sala de expozitie.

Organizatori: Centrul de Cultura si Dialog „Friedrich Teutsch” si Consistoriul Superior al Bisericii Evanghelice C.A. din România.

Christian L Hamsea, nascut in 1962 la Brasov, a gasit deja de copil drumul artei. A absolvit studiul de arta plastica la Academia de Arte Plastice din Nuernberg. In prezent este artist plastic liber profesionist si locuieste in Erlangen unde este de asemenea docent pentru pictura la Universitatea Erlangen - Nuernberg.

Dupa expozitia de debut din 1994 in Casa Sfatului din Brasov, Ch. L. Hamsea, a carui opera se compune si din grafica si sculptura, a facut numeroase expozitii personale printre altele in Erlangen, Nürnberg si Berlin. A participat, de asemenea, la numeroase evenimente culturale internationale ca ''International Miniature Art Bienal''- Canada, ''London Bienal'', si este co- fondator al Festival Internacional de Arte Murale ''Lucero de Alba''- Mexic. Lucrarile sale sunt expuse in cadrul unor colectii publice din Germania, Italia, Rusia si Mexic.


27 Jul, 2007

Program special in cadrul ''SULTAN ŞI STAFIDE- Imagini straine şi autoreflectii despre Orient''

Sambata,  28.07.07, ora 20, la *artlabs / CT3 (Centrala Termica 3, Aleea Genistilor, Hipodrom):

:: Film si concert (improvised music) cu Marc Collinson (U.K.), Tamer Serbay (Germania/Turcia) si Andrei Marcovici (Romania) in *.artlabs

Proiectie de film mut:

„Aventurile Printului Ahmed” (1923-26) de Lotte Reiniger

cu acompaniament muzical live

Concert cu Mark Collinson, Tamer Serbay si Andrei Marcovici

Intrarea este  libera.


Curtea Comediantilor din 1 august la Sibiu

CURTEA COMEDIANTILOR 2007

           Societatea Cultural Artistica de Tineret CONCRET, Primaria Rasnov si Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti organizeaza in perioada 20 Iulie - 7 August 2007 editia a VIII-a a proiectului ''Curtea Comediantilor - Atelier European de Arta Medievala, Renascentista si Traditionala''.

Evenimentul se va desfasura la Rasnov, Sighisoara, Sibiu si Bucuresti.

Proiectul ''Curtea Comediantilor” face parte din programul cultural ''Sibiu - Capitala Culturala Europeana'' si este finanţat şi de Programul european ''Tineret in Acţiune''

Evenimentul se desfasoara sub patronajul Ministerului Culturii si Cultelor .

Parteneri ai acestui proiect sunt:

-         Autoritatea Nationala pentru Tineret

-         Asociatia Sibiu 2007

-         Asociatia Culturala Ordinul Cavalerilor de Transilvania din Hermannstadt - Sibiu

-         Muzeul National al Satului ''Dimitrie Gusti'' - Bucuresti

-         Primaria SIBIU

Sponsor: ADMINA COM SRL, NIRO INVESTMENT  GROUP

Parteneri media: Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Ziua, Sapte Seri, www.dordeduca.ro

La Ateliere vor participa trupe de teatru din tara (Compania de arta Studio 24, Grupul de muzica medievala si traditionala TRUVERII, Cavalerii Ordinului de Transilvania din Hermanstadt-Sibiu, studenti de la UNATC), dar si trupe artistice de tineri din Spania (Raiceiros), Italia (Residui Teatro), Lituania (ELF theater), Croatia (Tirena), Estonia (Viruma) si Turcia .

Vor fi invitate sa prezinte spectacole si Concerte in cadrul Curtii Comediantilor trupe din Romania (Trei Parale, Huniadi Cantores, Grupurile folclorice Romana si Calusul din Rasnov, Ansamblul folcloric DOINA-Bucuresti, Tabara Medievala de la Zarnesti.) si din Portugalia (Jodicus Teatro)

Programul Curtii Comediantilor se va desfasura dupa cum urmeaza:

·        20-26 Iulie, Rasnov, atelier inchis

·        27 Iulie, Rasnov, atelier deschis publicului

·        29 Iulie, Sighisoara, stagiunea comediantilor – spectacole in cadrul Festivalul Medieval

·        1 August – Sibiu Atelier Inchis

·        2 - 3 August, Sibiu, Atelier deschis publicului

·        3-4 August, Sibiu, stagiunea comediantilor - spectacole

·        7 August, Bucuresti, stagiunea comediantilor - spectacole

   Scurt Istoric :

Dupa ce a initiat Festivalul de Arta medievala de la Sighisoara (in 1992), SCAT CONCRET si Compania de Arta STUDIO 24  ofera ocazia descoperirii creatiei si a modului de viata al trupelor de artisti ambulanti printr-un proiect aparte, denumit “Curtea Comediantilor”.

Devenit un eveniment traditional, “Curtea Comediantilor” a fost infiintata de Compania de arta STUDIO 24 in anul 2000 in Lecce, impreuna cu asociatia SPECIMEN. A fost continuata in acelasi an in Romania (Sighisoara, Bucuresti, Ramnicu Valcea – Participanti Compania de Arta Studio 24 si Compania SPECIMEN Teatro) prin organizarea  SCAT CONCRET, iar in anii urmatori s-a reluat la Sighisoara si Curtea Veche din Bucuresti (2001 – participanti din Romania si Galicia-Spania), la Hanul lui Manuc in Bucuresti (2002 – participanti din Romania si Italia), in cetatea Rasnov si in Bucuresti (2003 - 2006  - din 2005 la Muzeul National al Satului – participanti din Romania, Italia, Spania, Malta, Irlanda, Suedia, Portugalia, Croatia, Ungaria).

Curtea Comedianţilor este un  atelier de creaţie artistică, descoperire, cultură, un spaţiu atemporal în care căutam să ne găsim rădăcinile culturale europene. Acest eveniment readuce în mileniul trei viaţa şi spectacolul trupelor ambulante ale evului mediu, renascentist şi baroc, dar şi tradiţiile acelor vremuri rămase în conştiinţa populară.

Întâlnirea pe plan artistic dintre tineri de culturi diferite ne dovedeşte că unitatea Europei trebuie să se construiască pe educaţie culturală, căci prin artă barierele de limbă, religie, sociale, economice sunt depăşite.

Contacte organizatori principali:

0744 677 307 - Mihai Serghei Todor - presedinte SCAT CONCRET, director artistic

0743 090 904 - Carmen MARUNTELU - vicepresedinte SCAT CONCRET, director organizatoric

0749 453 815 -  Angela CARABASU - responsabil Mass-Media

Mail : studio24@ccs.ro / courtofcomedians@yahoo.com

www.curtea-comediantilor.ro

www.ccs.ro

Va asteptam!

Angela Carabasu

angea2004@yahoo.ca

0749 453 815

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


23 Jul, 2007

''Zilele Cetatii'' la Cisnadie

Biserica fortificata din Cisnadie sarbatoreste in perioada 4-5 august 2007 "Zilele Cetatii" si totodata gazduieste deschiderea oficiala a celei de a doua parti a expozitiei "Bible Art: Salvador Dali si Marc Chagall la Cisnadie" , anume vernisajul "Marc Chagall, Gottfried Engelamann si Otto Dix".

 

            Comunitatea Evanghelica din Cisnadie gazduieste incepand din data de 22 iunie expozitia "Bible Art: Dali si Chagall la Cisnadie", expozitie ce reuneste 250 de litografii originale ale lui Salvador Dali, Marc Chagall, Gustave Dore, Gottfried Engelmann si Otto Dix, iar in perioada de 4 august - 14 septembrie, iubitorii de arta si inedit se pot bucura de cea de-a doua parte a expozitiei "Bible Art", respectiv "Marc Chagall, Gottfried Engelmann si Otto Dix".

            Suprarealistul Marc Chagall abordeaza temele biblice in maniera cubista, in culori vii, inscenand teme biblice pe fundalul unor elemente din viata "Staedtl"- ului evreiesc est- european; litografiile lui Gottfried Engelmann fac trimitere la inceputurile litografiei in Franta, Engelmann fiind parintele litografiei franceze. Pe de alta parte, Otto Dix socheaza prin brutalitate, operele sale fiind profund tulburatoare si incarcate de o durere sufocanta. Locatia finala a vernisajului este in Biserica Evanghelica si ramane deschisa publicului interesat pana in data de 14  septembrie 2007.

            Alaturi de expozitia "Bible Art", organizatorii nu s-au limitat doar la a aduce in prim-plan litografiile marilor maestrii, ci si de a sarbatorii  "Zilele Cetatii", ce se vrea a fi o oportunitate inedita pentru oaspeti si cisnadieni de a se bucura de acest colos arhitectural si istoric- Biserica fortificata din Cisnadie- precum si de a petrece impreuna, de a face o incursiune in istorie si arta.

            Centrul acestei sarbatori sunt, pe de-o parte oamenii, care in fapt sunt sufletul acestei vii cetati, iar pe de alta parte arta si religia, reprezentate de litografiile artistilor Marc Chagall, Gottfried Engelmann si Otto Dix ... toate reunite sub privirile si protectia batranei cetati.

 

            Evenimentul se înscrie - în conformitate cu motto-ul sub care se defasoară întreg programul cultural din 2007 , "Cetatea ta pentru un an", - în demersul organizatorilor de a facilita accesul publiclului larg atat la arhitectura şi la obiectele de valoare, cat si la valoarea spirituala păstrate între zidurile Bisericii fortificate din Cisnădie,

 

Programul zilei adresat publicului larg:

 

4 august 2007:                21:00 Concert sustinut de formatia "Aeternum"

                                      21:30 Proiectie film "Marc Chagall"

                                      22:15 Deschiderea vernisjului " Bible Art: Dali si Chagall la Cisnadie" Vernisaj Partea II: Marc Chagall, Gottfried Engelmann si Otto Dix

                                      23:00 Iluminarea cetatii si concert "Aeternum"

                                      23:30 Spectacol de acrobatie cu efecte piotehnice "Crispus"

                                      24:00 Foc de tabara, vin si "Stockbrot"

                                      01:00 Incheierea programului

 

5 august 2007:                10:00 Slujba religioasa

                                      10:50 Vizitare expozitie " Marc Chagall, Gottfried Engelmann si Otto Dix"

                                      11:15 Bufet- parjitura si cafea

                                      11:15 Carti si anticariat

                                      11:45 Grupa de dansuri traditionale sasesti /Petresti- Alba

                                      12:15 Program cu cantece pentru toti

                                      13:00 Incheierea programului

 

 

 

Maris Monica

referent pe probleme de cultura in cadrul proiectului

"Biserica fortificata din Cisnadie: cetatea ta pentru un an"

office@ekh.ro

 


21 Jul, 2007

Deschiderea Expozitiei SULTAN SI STAFIDE, 23 iulie

Comunicat de presă

Centrul Cultural German Sibiu va invită luni, 23 iulie, orele 18.00, la deschiderea expoziţiei

SULTAN ŞI STAFIDE

Imagini străine şi autoreflecţii despre „Orient”

23 iulie - 12 august 2007

Galeria de Artă Contemporană a Muzeului Brukenthal, etajul I

Sultan si Stafide este o expoziţie dedicată relaţiilor culturale dintre Orient şi Occident. Proiectul se axează pe zona de influenţă a Imperiului Otoman, care cuprinde numeroase grupări etnice, limbi, comunităţi religioase, identităţi, la intersecţia culturilor vestice şi orientale. Cu instalatii, imagini si lucrari video, artisti din Romania, Germania si Turcia, re-creeaza povesti pe care ni le po­vestim despre ''Orient'' si care povestesc despre noi. Expozitia este o formă poetică de a se confrunta cu ''alteritatea'' si abordeaza ''Orientul'' ca fiind o con­strucţie a Vestului.

Sultan si Stafide este un proiect inderdisciplinar si inter­cultural, iniţiat de artişti şi oameni de cultură din Berlin şi Antalya. Relaţia cu memoria culturală şi abordarea artistică prin limbaje si forme specifice culturale reprezintă elementul de legă­tură în lucrările artiştilor.

Artişti: Geta Bratescu, Elke Drapatz, Simona Soare, Mariel Poppe, Tamer Serbay, Ayse Tülay Kahraman, Ilgaz Özgen Topcuoglu, Sigrun Drapatz

 Expozitia poate fi vizitată până în data de 12 august 2007.

Program: marţi - duminică, intre orele 10.00 - 18.00.

Program special - sambata,  28.07.07, ora 20, la CT 3 (Centrala Termica 3, Aleea Genistilor, Hipodrom):

:: Proiecţie de film mut: „Aventurile Prinţului Ahmed” (1923-26) de Lotte Reiniger cu acompaniament muzical live

:: după aceea: Concert britpop-folk-rock-oriental cu Mark Collinson şi Tamer Serbay

 


19 Jul, 2007

SalsaFEST, maratonul de salsa la Sibiu

Marti, 24 iulie, de la ora 20.00, trupa Mandinga va sustine un concert extraordinar – SALSAFEST -  pe scena Pietei Mari din Sibiu, in cadrul Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007.

Partenerii de show ai celebrei formatii de salsa sunt unii cei mai mari artisti din Cuba - MANOLITO SIMONET Y SU TRABUCCO.

SalsaFEST este o eveniment cultural care promoveaza valorile, muzica si mesajul spatiului cultural cubanez. Evenimentul se afla sub Inaltul Patronaj al Ambasadei Cubei in Romania. Un eveniment unic si totodata exceptional pentru piata din Romania, care va incendia scena din Piata Mare din Sibiu. Un eveniment de culoare in Capitala Culturala Europeana - Sibiu 2007.

SalsaFEST prezinta mesajul culturii cubaneze in Capitala culturala europeana - Sibiu 2007. Evenimentul aduce pe scena Pietei Mari din Sibiu la crème de la crème din industria de salsa: nationala si internationala. Performeri romani si straini, dansatori a caror valoare este atestata in strainatate, si muzicieni de top

La Sibiu 2007, in cadrul evenimentului SALSAFEST, Mandinga aduce pe scena un maestru de ceremonii pe masura: HORIA BRENCIU, care va fi totodata si unul dintre invitatii speciali din concert. El va sustine 2 duete cu Mandinga. Pe scena de la Sibiu vor urca si ALEX si CONNECT -R.

Show-ul de la Sibiu este cel mai mare si mai important proiect de pana acum al trupei Mandinga. Si va fi grandios. Scena pe care se va desfasura concertul este una dintre cele mai mari din Romania: 18 metri latime,14 metri adancime si 9,5 metri inaltime.

Evenimentul de la Sibiu este organizat de Asociatia Culturala Mandinga, cu sprijinul partenerilor Germanos si Nokia. SalsaFest este o manifestare culturala desfasurata sub Inaltul Patronaj al Ambasadei Cubei in Romania

 


13 Jul, 2007

Expozitie de pictura, Christian Lucian Hamsea in Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007

10.07.2007

Din data de 4. - 31. August are loc in Sala cu Terasa a centrului de Cultura si Dialog Friedrich Teutsch din Sibiu, expozitia de Pictura DRUMUL - INTILNIREA a artistului plastic Christian Lucian Hamsea. Vernisajul expozitiei este simbata 04. August la ora 19.

Sub Titlul ''Arta plastica intilneste muzica clasica contemporana'' are loc in data de 5. August ora 19 in spatiul expozitional, un concert al studentilor din cursul international de percutie de la Cisnadie, clasa prof. Mircea Ardeleanu. In data de 7. August asemenea la ora 19 ofera maestrul Mircea Ardeleanu profesor la Conservatorio de la Svizzera Italiana Lugano, un concert de gala.

La finisajul expozitiei in 31.08 ora 19, Christian Lucian Hamsea v-a fi prezent in sala de expozitie.

Organizatori sunt Centrul de Cultura si Dialog ''Friedrich Teutsch'' si Consistoriul Superior al Bisericii Evanghelice C.A. din România.

Christian L Hamsea nascut in 1962 la Brasov a gasit deja de copil drumul artei. A absolvit studiul de arta plastica la Academia de Arte Plastice din Nuernberg. In prezent este artist plastic liber profesionist si locuieste in Erlangen unde este de asemenea docent pentru pictura la Universitatea Erlangen - Nuernberg.

Dupa expozitia de debut din 1994 in Casa Sfatului din Brasov, Ch. L. Hamsea a carui opera se compune de asemenea si din grafica si sculptura, a facut numeroase expoziti personale printre altele  in Erlangen, Nürnberg si Berlin. A participat de asemenea si la numeroase evenimente culturale internationale ca de exemplu la International Miniature Art Bienal, Canada, London Bienal, si este co fondator al Festival Internacional de Arte Murale ''Lucero de Alba'' Mexic. Intre timp lucrarile sale sunt de gasit in numeroase colecti publice din Germania, Italia, Rusia si Mexic.

www.hamsea.com

Hannelore Schnabel


10 Jul, 2007

REHAU promoveaza zece tineri artisti din Romania

Bucureşti, 05 iulie 2007

În perioada 1-10 august, REHAU România va organiza, pentru zece tineri pictori români, o manifestare artistică cu numele de ''REHAU ARTCampus Romania 2007''. Acţiunea se va desfăşura la Reşedinţa de Vară Samuel von Brukenthal din Avrig, în apropiere de Sibiu, sub patronajul primarului Municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, fiind înscrisă în calendarul evenimentelor Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007.

Cei zece tineri artişti, Marius Bercea, Dumitru Gorzo, Dan Măciucă, Gili Mocanu, Sebastian Moldovan, Kristina Raţiu, Marius Suciu, Veres Szabolcz, Mirela Trăistaru şi Bogdan Ţucudean au fost selectaţi în luna martie, la Viena, dintr-un număr de 17 candidaţi.

Coordonatorii artistici ai proiectului vor fi Liviana Dan, critic de artă şi curator la Muzeul Brukenthal din Sibiu,  Dr. Dieter Bogner din Austria, critic, istoric de artă şi specialist în planning muzeal, Massimiliano Gioni, curator la New Museum of Contemporary New York şi director artistic al Fondazione Nicola Trussardi din Milano.

''Oprindu-se la pictură, de fapt la zece pictori din România, pentru primul ARTCampus desfăşurat în Reşedinţa de Vară a baronului Samuel von Brukenthal de la Avrig, compania REHAU ne oferă un motiv de laudă şi un model de urmat. Pictura are nevoie de economie, dar şi economia are nevoie de pictură.'', a afirmat Liviana Dan.

 ''Conform conceptului de Corporate Social Responsability dorim să aducem un aport de durată ţărilor în care activăm, promovând şi consolidând în special activităţi culturale pe lângă diverse alte proiecte sociale'', a declarat CEO al REHAU pe regiunea Europei de Sud-Est, Dr. Peter Nadig.

Cele mai bune trei lucrări vor fi recompensate cu premii în valoare de 3.000 euro, iar pentru câştigător REHAU va face posibilă participarea la un concurs internaţional - ArtAtelier al Forum Alpinum, ce se va desfăşura la sfârşitul lunii august la St. Moritz, în Elveţia.

Gala de decernare a premiilor va avea loc în luna noiembrie, în Bucureşti, şi va include o licitaţie pentru lucrările celor zece pictori, organizată de Casa Sotheby's, cu scopul dezvoltării unor programe de promovare culturală pentru copiii din România.

''Lumea picturii ne dă un loc, o situaţie, o poveste elaborată, un mesaj  sofisticat. Pictura nu mai permite nicio iluzie despre ea. Presiunea din teoriile sfârşitului picturii a fost preluată de enunţul teoretic,  iar vulnerabilitatea şi misterul picturii sunt ocrotite de luminozitatea economiei. Se pot glorifica mari hale industriale, turnuri financiare, misterele statistice ale produsului social brut - pictura este peste tot pentru că, mai nou, pictorul stă în centrul realităţii. Pictura şi economia oferă o nouă posibilă definiţie a realului, depăşind reprezentarea clasică, interpretarea, comentariul şi impunând un sistem universal de echivalenţe'' a subliniat Liviana Dan.

CONTACT:

Raluca Hendoreanu

Marketing & PR

REHAU Polymer S.R.L.

Şoseaua de Centură nr. 14-16, Tunari/Ilfov

Tel. 021 266 51 80  interior 120

Mobil: 0742 109 442

raluca.hendoreanu@rehau.com

www.rehau.ro

 


Alege o luna si un an:
12 2007
11 2007
10 2007
09 2007
08 2007
07 2007
06 2007
05 2007
04 2007
03 2007
02 2007
01 2007
12 2006
11 2006
10 2006
09 2006
08 2006
07 2006
06 2006
04 2006
02 2006
01 2006
11 2005
09 2005
03 2005
02 2005
 
print
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved