home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

╬napoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

17 Nov, 07

Final de exceptie pentru Programul Sibiu CCE 2007

Primăria Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului si Asociaţia Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007 vor marca momentul inchiderii Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007 printr-o sărbătoare ├«ntinsă pe durata lunii decembrie. Sibienii şi nu numai vor avea ocazia să asiste la spectacole dintre cele mai variate: concerte rock sustinute de artisti celebri in intreaga lume, spectacole de dans, instalaţii şi spectacole pirotehnice, un T├órg de Crăciun unic, evenimente care vor marca ├«ncheierea unui an cu totul special, un an ├«n care Sibiul a găzduit peste 1500 de evenimente culturale şi ├«n care oraşul s-a transformat ├«ntr-un centru cultural al Rom├óniei.

Dacă deschiderea Programului Sibiu CCE 2007 a fost marcată prin două zile de manifestări, de această dată, organizatorii promit o luna ├«ntreagă de evenimente dintre cele mai spectaculoase. T├órgul de Crăciun, primul de acest gen organizat la Sibiu, o gală de patinaj găzduită de Pavilionul 2007, concerte rock ce vor aduce la Sibiu nume mari: Eros Ramazotti, Europe, Reamonn, Loredana & invitaţii, artiştii companiei de teatru Carabosse, care vor monta ├«ntre Crăciun şi Revelion un impresionat spectacol de instalaţii ├«n centrul oraşului, celebra trupa The Fire of Anatolia care va susţine un spectacol impresionant de dans oriental şi alti artişti şi spectacole surpriză.

Cadrul general al ├«nchiderii va fi asigurat de o extraordinară reprezentaţie susţinută de Groupe F, companie pe care sibienii o cunosc de la evenimentul de deschidere al Capitalei Culturale, va transforma şi noaptea de 31 decembrie 2007 ├«ntr-un moment un adevărat memorabil. Spectacolul g├óndit de artiştii francezi va plasa publicul ├«n centrul unei sărbători impresionante, el fiind martorul unui teatru de lumini, populat de personaje pirotehnice de inspiraţie magică, ├«nsoţite de o suită de efecte speciale,┬á focuri de artificii, flăcări şi sunete.

Organizatorii se află ├«n prezent ├«n faze avansate de negociere a contractelor cu fiecare din artiştii enumeraţi mai sus, dar există posibilitatea ca unele detalii să se modifice pe parcurs, de la artiştii care vor concerta, la perioada exactă c├ónd vor avea loc spectacolele. Bugetul total alocat evenimentelor din luna decembrie este de aproximativ 2.400.000 de euro. Comisia Europeană, conform unui contract de finanţare va deconta aproximativ 60% din bugetul total alocat evenimentelor.

Biroul de Presă al Primăriei precum şi Biroul de Comunicare al Asociaţiei vor transmite din timp aceste modificări către mass-media, iar publicul sibian va fi informat prin afişe şi pliante cu privire la schimbările apărute.


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved