home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

napoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

29 Nov, 07

Luna cadourilor in Imperium Pub

Imperium Club încheie sezonul 2007 al programului Imperium Nights, cu o serie de concerte de iarnă ce vor pune în valoare magia lunii decembrie şi vor aduce sibienilor alte două nume mari ale scenei muzicale româneşti şi internaţionale.

Astfel, în 6 decembrie va concerta Vali Răcilă, cunoscut şi ca “Sir Blues”, care va fi acompaniat de Imperium Band, într-o seara blues.

A doua surpriză oferita de Imperium este Harry Tavitian, care, împreună cu bateristul Cserey Csaba vor susţine o seară de cântece de Crăciun în manieră jazz.

În data de 21 decembrie, îi vom avea invitaţi pe saxofonistul Lucian Nagy, un tânăr talent pe care sibienii l-au mai putut asculta în Jazz Marathonul organizat de Imperium şi Nicolas Simion. Acesta va oferi o seară jazz de cea mai bună calitate, alături de solista Maria Chioran.

Imperium Nights este un proiect iniţiat de clubul Imperium cu ocazia Programului Sibiu Capitală Culturală Europeană în 2007, care a reuşit să aducă publicului spectacole ca stagiunea de stand-up comedy cu Radu Gheorghe, Doru Apreotesei si Misu Farcas, Marius Popp si Christel Ungar, Ozana Barabancea, Nicolas Simion - Jazz Marathon, Ovidiu Lipan Tandarica, Marius Mihalache şi Crina Matei. De asemenea, proiectul a promovat şi talente mai noi, precum Headliner- premianţi la Sibiu Jazz Fest 2007; Trenul de noapte, Bob Bales sau Nagy Lucian.


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved