home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

napoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

17 Mar, 07

Tanar voluntar pentru 2007

 Asociatia Sibiu 2007 si Organizatia Crispus, cu sprijinul Casei de Cultura a Municipiului Sibiu si Directiei Judetene pentru Tineret Sibiu deruleaza in perioada 23 martie – 30 aprilie proiectul „Tanar voluntar pentru 2007”, proiect prin care se doreste instruirea celor 200 de tineri implicati in actiuni de voluntariat in cadrul Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007.  

Reprezentantii mass-media sunt invitati sa participe la o conferinta de presa marti, 20 martie, la ora 12.00, in sala de presa a Primariei Municipiului Sibiu, etaj 2.

Proiectul "Tanar Voluntar pentru 2007" cuprinde patru stagii de instruire, a cate trei zile fiecare, in urma carora voluntarii vor beneficia de o prezentare ampla a conceptului de Capitala Culturala Europeana, vor invata tehnici de comunicare de la traineri specializati si vor desfasura actiuni practice de initiere in tehnica fotografiei. Pe langa partea educativa a acestor stagii, desfasurate la sfarsitul fiecarei saptamani la Paltinis, pentru voluntari vor fi organizate jocuri si actiuni de team-building menite sa sporeasca entuziasmul, dorinta de implicare in proiectele din acest an si convingerea ca aportul lor este unul esential pentru reusita Programului Sibiu CCE 2007. unde vor fi prezentate pe larg proiectul si intentiile organizatorilor,

 Actiune este cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu si Autoritatea Nationala pentru Tineret prin Directia Judeteana pentru Tineret Sibiu

  Serviciul de Voluntari 2007 a primit pana in prezent aproximativ 400 de aplicatii din partea persoanelor care si-au manifestat intentia de a avea responsabilitati in cadrul Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007. In urma procesului de selectie a voluntarilor, inceput de Biroul de Coordonare Sibiu 2007 inca din luna noiembrie a anului trecut, au fost alesi 200 de tineri care s-au implicat inca din perioada de pregatire a evenimentului de deschidere a Programului. Ei au avut responsabilitati in toate departamentele, cu precadere in cel de Logistica si Comunicare, unde au desfasurat actiuni de protocol, ghidaj, traducere, hostess, preluarea invitatilor de la aeroport, colaborare cu responsabilii cu mentinerea securitatii, impartirea de pliante, etc.

Restul de 200 de tineri interesati vor face obiectul unei alte selectii, in functie de domeniul specificat in aplicatia initiala si in functie de nevoile operatorilor culturali care au proiecte incluse in Program.

 Pentru a asigura buna desfasurare a activitatii voluntarilor, la sediul Biroului de Coordonare CCE 2007 au fost amenajate doua birouri pentru a deservi intreaga echipa de voluntari. Zilnic isi desfasoara activitatea aici doua echipe de voluntari a cate 6 persoane fiecare, schimbate la un interval de 4 ore.

 Cei care doresc sa se implice in activitatile Serviciului de Voluntari 2007 pot sa completeze un formular de inscriere ce poate fi gasit pe site-ul www.sibiu2007.ro.

 

 


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved