home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

Înapoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

26 Mar, 07

Sibiu 2007 lanseaza o noutate in Piata Mare

Primaria Municipiului Sibiu, Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007 si editura germana "Wort und Welt & Bild" va invita sa participati la vernisajul expozitiei de fotografie "Sibiu/Hermannstadt - Monumente, oameni, locuri" ce va avea loc in Piata Mare din Sibiu, vineri 30 martie, ora 12.

Expozitia face parte din Programul Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007 si este prima expozitie de fotografie "open air” din Sibiu. Trei fotografi, Martin Rill, Martin Eichler si Georg Gerster prezinta peste 180 de fotografii ce descriu cele mai importante obiective de interes cultural, istoric si turistic din Sibiu si judetul Sibiu. Pana la sfarsitul anului 2007, turistii care vor vizita Piata Mare din Sibiu vor fi intampinati de un nou"centru de informare de informare", unul original, unde locul oamenilor este luat de fotografii si text ce le vor starni cu siguranta interesul pentru Sibiu, Medias, Agnita, Dumbraveni, Avrig, Ocna Sibiului, monumentele UNESCO din Biertan si Valea Viilor, Marginimea Sibiului si monumente ale naturii din intreg judetul Sibiu.

Fotografiile sunt sustinute de scurte texte in limba romana si germana si vor fi expuse in fata Bisericii Romano-Catolice din Piata Mare, pe patruzeci de panouri de aluminiu. Materialul din care sunt confectionate panourile si sistemul de expunere a fotografiilor (acoperite de o folie protectoare), va permite ca expozitia sa poata fi prezentata in spatiul public timp de 5 ani, fara nici un risc de deteriorare. Tocmai de aceea, la finalul anului 2007, organizatorii vor pune la dispozitia Primariei Municipiului Sibiu panourile, pentru a fi expuse in spatii publice.

 


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved