home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

Înapoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

01 Apr, 07

ImproVisions

Al doilea eveniment al proiectului ImproVisions organizat de Asociatia culturala Pro Contemporania in cadrul Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007 va avea loc la data de 2 aprilie, ora 19.00, in Sala cu oglinzi a Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu.

Solistul concertului Now and Here ! - Avantgarde Improv este binecunoscutul saxofonist francez Daniel Kientzy care, alaturi de membrii Trio-ului Pro Contemporania (Irinel Anghel, Andrei Kivu, Andrei Marcovici) propun publicului un inedit experiment interactiv. Ideea concertului a fost de la bun inceput una de testare a interactivitatii cu publicul, de stimulare a interesului acestuia prin cooptarea participantilor pasivi la o colaborare creativa. Astfel, capacitatea de inventie spontana a muzicienilor va fi pusa in slujba ideilor, a conceptelor si sugestiilor venite din partea publicului.

Autor al unui tratat despre tehnicile contemporane ale cantului la intreaga familie a saxofoanelor, Daniel Kientzy va interactiona cu grupul Pro Contemporania in conceperea unui program atractiv, incitant, spectaculos, similar ca deschidere celor prezentate pe scenele internationale de avangarda.

 


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved