home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

őnapoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

07 May, 07

Conferinta de presa - marti, 8 mai ora 13.30

Teatrul National Radu Stanca are placerea sa va invite la o conferinta de presa la care vor fi prezenti  fotografi ce fac parte dintr-un proiect  in care Teatrul National Radu Stanca este partener alaturi de Eu-Japan Fest si Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007:
        -Stephen Gill, din Londra, Marea Britanie (
http://www.stephengill.co.uk/)
        -Nicu Ilfoveanu, Bucuresti, Romania
        -Cuny Janssen, din Amsterdam, Olanda 

 


Ei au fost invitati  de catre Eu-Japan Fest sa fotografieze diferite zone ale Japoniei. Anul acesta le revine misiunea de a alege fotografiile care vor fi incluse in selectia finala pentru expozitia care va fi realizata la Sibiu in anul 2008.


European Eyes on Japan/ Japan Today este un proiect care se desfasoara incepand cu anul 1999 si consta in invitarea de fotografi europeni in Japonia pentru a inregistra pentru posteritate imagini din diverse prefecturi ale Japoniei, avand ca tema poporul Japonez contemporan si felul in care isi duc acesti oameni viata.
Speram ca aceasta colectie sa ofere o sansa japonezilor sa cunoasca mai bine aspecte ale vietii lor de zi cu zi pe care au tendinta sa le ignore, iar pe europeni sa ii ajute sa inteleaga mai bine Japonia si sa devina mai familiari cu prezenta ascunsa a tarii noastre din Orientul Indepartat.
Fotografiile care au fost facute in diferite locatii din Japonia sunt stranse anul urmator in publicatiile si expozitiile  European Eyes on Japan prezentate in Europa si Japonia. Lucrarile care au parcurs acest circuit sunt donate mai apoi prefecturilor unde au fost fotografiate, ca parte a mostenirii culturale pentru generatiile urmatoare.

 


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved