home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

Înapoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

04 Jun, 07

Zilele BMW la Sibiu, 4-10 iunie

 

 Automobile Bavaria, partener al "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007"

Automobile Bavaria aduce pe piata din Romania cele mai noi modele BMW, lansate recent la Bucuresti concomitent cu debutul lor european. Publicul sibian a avut ocazia sa admire o parte dintre aceste modele pe strazile orasului, intrucat Automobile Bavaria, partener al Programului "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007", a furnizat mijloacele de transport pentru evenimentele si actiunile desfasurate. Michael Schmidt, Director General al Automobile Bavaria, a declarat: "Este o onoare pentru noi sa sustinem acest proiect, prin care Sibiul isi redobandeste locul in familia oraselor culturale europene. Personal ma simt deosebit de legat de acest oras, in care mi-am inceput activitatea dupa intoarcerea in Romania."

In cadrul contractului de sponsorizare, Automobile Bavaria s-a angajat sa asigure mijloacele de transport rutier pentru evenimentele organizate pe parcursul anului 2007. Limuzinele BMW, autocamioanele MAN si autocarele Neoplan vor asigura transportul oficialitatilor, invitatilor si echipamentelor. Toate costurile legate de inmatricularea, asigurarea, intretinerea si repararea acestora sunt acoperite integral de Automobile Bavaria.

 

Zilele BMW la Sibiu

Parteneriatul cu programul "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007" prilejuieste celebrarea Zilelor BMW in Sibiu. Sambata 9 iunie ora 20.00 Automobile Bavaria ofera sibienilor un concert live de exceptie: Piata Mare gazduieste concertele Stefan Banica Jr., Voltaj si Tudor Chirila, alaturi de formatia sa, Vama. Spectacolul in aer liber se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica buna si produse de calitate.

 

In perioada 04-10 iunie, admiratorii marcii au posibilitatea de a testa modelele care ii intereseaza, intr-o campanie de test-drive unica prin amploare, cu punct de pornire in Piata Mare.

 


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved