home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

Înapoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

22 Jul, 06

Radio Romania partener in cadrul proiectului "Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007"

La sediul Ministerului Culturii si Cultelor, a fost semnat protocolul de parteneriat dintre Radio Romania, Televiziunea Romana, Ministerul Culturii si Cultelor si Primaria Municipiul Sibiu privind Programul Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007.

Radio Romania si Televiziunea Romana au primit statutul de producator asociat in cadrul proiectului.

Presedintele Director General al Societatii Romane de Radiodifuziune, Maria Toghina, a afirmat ca Radio Romania va initia programe editoriale specifice si va mediatiza actiunile si proiectele ce se desfasoara pe perioada Programului capitalei culturale.

Continuand traditia colaborarii intre postul public de radio si evenimentele culturale organizate de primaria orasului Sibiu Radio Romania va propune proiecte culturale proprii si va dezvolta in anul 2007 un post de radio la Sibiu, avand o importanta componenta universitare si care se va ocupa exclusiv de "Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007".

Radio Romania sprijina proiectele de valoare iar proiectul "Sibiu, capitala culturala europeana 2007" va beneficia de o atentie speciala din partea postului public de radio. Vom adapta grilele de programe in functie de evenimentele de la Sibiu - a adaugat Maria Toghina presedintele Director General al Societatii Romane de Radiodifuziune.

Orchestra Nationala Radio, Big - Band-ul Radio, Orchestra de Muzica Populara Radio, dar si alte proiecte speciale dedicate in exclusivitate acestui eveniment vor reprezenta institutia noastra la Sibiu in anul 2007. Intregul proiect "Sibiu, capitala culturala europeana 2007" va fi reflectat prioritar in grila de programe a posturilor publice nationale Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical. Speram ca pana la 1 ianuarie 2007 va fi functionala frecventa in FM si pentru Radio Antena Sibiului, post de radio care se va dedica exclusiv mediatizarii evenimentului "Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007" - a mai afirmat Maria Toghina, Presedintele radioului public.

Tudor Giurgiu, Presedintele director general al Societatii Romane de Televiziune a promis ca Televiziunea Romana va fi generator si creator de evenimente la Sibiu in anul 2007.

In interiorul TVR se va organiza un concurs de proiecte care va pune in valoare evenimentul "Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007""- a mai spuns presedintele televiziunii publice.


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved