home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

napoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

17 Aug, 06

Preprogramul "Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007" a fost tipărit

Asociaţia Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007 a tipărit primele 2000 de broşuri ale celei de-a doua versiuni a preprogramului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007. În acest moment broşura este diponibilă în limba engleză, ea urmând să fie editată şi în limbile română, germană şi franceză.

Broşura nu cuprinde toate proiectele, ci numai unele din cele mai importante evenimente care vor avea loc pe parcursul anului 2007, în principal acelea cu un impact mai mare asupra publicului.

Broşura cuprinde, în cele 32 de pagini, prezentarea succintă a evenimentelor, dar şi fotografii policrome reprezentative pentru viaţa culturală a Sibiului, într-un concepţie grafică de foarte bună calitate.

Asociaţia Sibiu 2007 a gândit această broşură drept un prim ghid al evenimenteleor culturale ce se vor desfăşura pe întreg parcursul anului viitor, dar va fi folosit şi în scop de promovare pentru aceste evenimente.

Broşura va permite turiştilor şi celor interesaţi să se familiarizeze, într-un format interesant şi accesibil, cu manifestările din cadrul Programului Sibiu 2007. Ea va fi disponibilă la Centrele de Informare pentru Turişti şi se va distribui gratuit. De asemenea, va fi oferită delegaţiilor şi oficialităţilor din ţară şi străinătate ce vor vizita Sibiul în cadrul acţiunilor de protocol ale Asociaţiei şi Primăriei Municipiului Sibiu.

În perioada următoare reprezentanţii Asociaţiei Sibiu 2007 vor urmări impactul pe care îl va avea această variantă asupra publicului, iar în funcţie de sugestiile primite ea va fi reeditată într-o formă finală, care va apărea în cursul lunii septembrie.


 


Preprogramul "Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007".pdf (19 MB)


 


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved