home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

╬napoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

29 Nov, 06

Inaugurarea Capitalei Culturale Sibiu 2007: Groupe F, Phoenix, Smokie

Conducerea Asociaţiei Sibiu CCE 2007 a decis ca evenimentul de deschidere al Programului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007 să aibă loc ├«n data de 1 ianuarie 2007 pentru a nu produce concurenţă ├«ntre inaugurarea Programului şi sărbătoarea aderării Rom├óniei la Uniunea Europeană..
Astfel, ├«n noaptea de Revelion va avea loc o sărbătoare dedicată aderării care va cuprinde concerte Phoenix, precum şi un foc de artificii deosebit de complex.
├Än noaptea de 1 spre 2 ianuarie va avea loc festivitatea de inaugurare a Programului Sibiu 2007, care va aduce sibienilor şi tuturor vizitatorilor un concert extraordinar al Filarmonicii Naţiunilor şi un spectacol pirotehnic de excepţie susţinut de compania Groupe F. Tot cu această ocazie municipalitatea sibiană ├«mpreună cu Asociaţia Sibiu 2007 pregăteşte un spectacol deosebit susţinut de formaţia Smokie.

Campania outdoor de promovare a Serviciului de Voluntariat Sibiu 2007 va ├«ncepe săptam├óna viitoare cu sprijinul Primăriei Sibiu. Campania se va realiza prin intermediul materialelor promoţionale (afişe, pliante), din care o bună parte a fost tiparită deja.
Procesul de selectie a voluntarilor a ├«nceput ├«ncă de săptăm├óna trecută, candidaţii fiind programati la preinterviuri, dupa care, ├«n funcţie de interesul arătat şi de timpul pus la dispoziţie, vor fi chemaţi la ultimul interviu, ├«n care li se va comunica dacă sunt sau nu selectaţi şi pentru ce proiecte.
Biroul de Coordonare va avea o echipă de aproximativ 40 de voluntari cu care va lucra direct. Există deja 7 voluntari permanenţi care ├«şi desfăşoară aici activitatea, ei afl├óndu-se deocamdată ├«n perioada de probă.
Operatorii culturali care au proiecte incluse ├«n Programul Sibiu CCE 2007 au cerut ├«n jur de 500 de voluntari. Programul Serviciului de Voluntariat va atrage voluntari nu numai din Sibiu, dar şi din Europa şi chiar din Japonia, 4 fundaţii din această ţară manifestandu-şi interesul de a trimite voluntari pentru evenimentele din 2007.

 


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved