home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

╬napoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

29 Dec, 06

Automobile Bavaria, partener al programului Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007

Automobile Bavaria Group reprezinta unul din cele mai puternice grupuri de firme cu activitate în domeniul auto din Romania. Fondata la Brasov în anul 1994, firma Automobile Bavaria a devenit în 2005, dupa 11 ani de activitate, leaderul segmentului premium al pietei auto din Romania. Prestigiul de care se bucura aceasta firma a permis extinderea activitatii la nivel national si, pe plan international, semnarea unor noi contracte de reprezentare cu branduri ca MINI, MAN sau Neoplan.

Michael Schmidt, Director General al Automobile Bavaria, a declarat: "Este o onoare pentru noi sa sustinem acest proiect, prin care Sibiul îsi redobandeste locul în familia oraselor culturale europene. Personal ma simt deosebit de legat de acest oras, în care mi-am început activitatea dupa întoarcerea în Romania."

├Än cadrul contractului de sponsorizare, Automobile Bavaria s-a angajat sa asigure mijloacele de transport rutier pentru evenimentele organizate pe parcursul anului 2007. Limuzinele BMW, autocamioanele MAN si autocarele Neoplan vor asigura transportul ofocialitatilor, invitatilor si echipamentelor. Toate costurile legate de ├«nmatricularea, asigurarea, ├«ntretinerea si repararea acestora sunt acoperite integral de Automobile Bavaria. 

Grupul Automobile Bavaria - Bilant 2006 

Anul 2006 a fost marcat de un eveniment major în evolutia Automobile Bavaria. Inaugurararea noului Centru BMW din Bucuresti reprezinta noua carte de vizita a companiei, devenind un etalon pentru dealerii BMW din Europa.

Automobile Bavaria,
importatorul general al automobilelor BMW, MINI,

Rolls-Royce, a inaugurat noul Centrul BMW, unul din cele mai reprezentative showroom-uri BMW din Europa, la începutul lunii octombrie 2006 în Baneasa.

Cea mai importanta investitie din cei 12 ani de activitate a firmei Automobile Bavaria a totalizat peste 10 milioane de euro. Noul sediu are o suprafata de 12.000 de metri patrati. Suprafata construita este de aproximativ 10.000 metri patrati.  Acesta gazduieste birouri, un showroom BMW, showroom MINI, showroom Rolls-Royce, depozitul central de piese de schimb si service.

Michael Schmidt, Directorul General Automobile Bavaria, a declarat: "Automobile Bavaria s-a dezvoltat atat de mult ├«n ultimii doi ani, ├«ncat a devenit absolut necesar sa extindem spatiul ├«n care ne desfasuram activitatea. Pentru noi a fost foarte important sa realizam un sediu reprezentativ pentru aceasta marca atat de apreciata si sa raspundem astfel asteptarilor clientilor nostri si admiratorilor acestei marci. Cu acest sediu putem sa raspundem tuturor exigentelor integrarii ├«n Uniunea Europeana si sa facem fata oricarei comparatii cu distribuitorii de autoturisme vest europeni."

Succesul Automobile Bavaria se datoreaza si gradului de acoperire la nivel national a retelei de dealeri, ajunsa în prezent la un numar de 13 locatii în toata tara.

Prin aceasta extindere, Automobile Bavaria a creat pana ├«n prezent peste 300  de locuri de munca doar ├«n Bucuresti. Media de varsta a angajatilor este de 35 de ani, ceea ce reflecta spiritul tanar al companiei.

Rezultatele de exceptie înregistrate de BMW în Romania în ultimii 2 ani au plasat tara noastra pe locul 2 în regiune, înaintea unor tari ca Israel, Croatia, Ucraina, Bulgaria, Cehia etc. Evolutia vanzarilor a cunoscut o crestere semnificativa, de la 11 unitati vandute în 1994 la peste 1.000 de unitati în 2004. în 2005 s-a înregistrat un volum record de 1.474 unitati, Automobile Bavaria devenind leader de piata pe segmentul premium. La sfarsitul acestui an numarul de automobile comercializate va depasi 1.700, ceea ce reprezinta un nou record pentru aceasta regiune. Pentru anul viitor ne propunem continuarea trendului ascendent si, bineînteles, o dezvoltare si îmbunatatire a seviciilor oferite clientilor nostri.

Bavaria Cars Sibiu - membru al Grupului Automobile Bavaria

Inaugurat la începutul anului 2004, showroomul Bavaria Cars reprezinta un prim pas al reprezentarii marcii BMW în Sibiu. Sprijinul logistic si experienta primita de la cel mai puternic dealer regional, Contempo Brasov, partener care a asigurat si serviciile aftersales, s-au concretizat în consolidarea echipei locale si cresterea vanzarilor cu 40% fata de anul trecut. Pentru viitorul apropiat este planificata constructia unui centru BMW conform standardelor internationale, obiectiv prioritar pentru strategia de dezvoltare a Grupului Automobile Bavaria.

 


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved