home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

Înapoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

29 Jan, 07

150 de bilete in vanzare pentru Concertul Extraordinar Scala di Milano

 Joi, 1 februarie, se pun in vanzare cele 150 de bilete disponibile publicului pentru concertul sustinut de Ansamblul Instrumental al Scalei di Milano in cadrul programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007.

Instrumentistii vor concerta la Sala Thalia (Str. Cetatii, nr. 3 - 5) pe 25 si 26 februarie, de la ora 19.00, biletele putand fi cumparate de la sediul Filarmonicii sibiene pentru cea de-a doua reprezentatie. Pretul unui bilet este de 100 RON.

Ansamblul Instrumental al Scalei di Milano - din care fac parte muzicieni ai Orchestrei Operei si Filarmonicii cunoscutului teatru liric -  a luat nastere la sfarsitul anilor '80 ca un dublu cvintet: un cvintet de coarde (doua viori, viola, violoncel si contrabas) si un cvintet de instrumente de suflat (flaut, oboi, clarinet, fagot si corn).

Din ianuarie 1998, cu ocazia unui concert sustinut la Beirut, ansamblul s-a imbogatit cu saxofon, pian, armonica si instrumente de percutie - care i-au permis acestuia sa-si exprime particularitatile care l-au facut celebru si unic in panorama muzicala, si anume, sa mearga de la originalul repertoriu clasic pana la jazz si chiar muzica etnica sau new age. Ansamblul concerteaza in orasele cele mai importante (Milano, Roma, Genova etc.) si a participat la cele mai importante festivaluri din Italia (Ravenna, Stresa, Ravello) si din strainatate (Berlin, Aix-en-Provence, Beirut, Lugano, Crans Montana).

In program:

G. Rossini - Uvertura operei Cotofana Hoata
G. Rossini - a 2-a si a 3-a secventa din Concertul pentru fagot si coarde
G. Bottesini - Marele Duo pentru clarinet, contrabas si coarde
P. Morlacchi - Pastorul elvetian, suita pentru flaut si ansamblu (rev. Zannini/Simeoli)
(pauza)
N. Rota - Suita La Strada (rev. Berzolla / Ferrari);
N.Rota - Fragmente din coloana sonora a filmului Ghepardul (regia Lucchino Visconti)
L. Bernstein - Suita West Side Story (rev. S. Nanni)

Organizatori: UNIMPRESA, ADV Communication, Ambasada Italiei la Bucuresti si Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007

 


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved