home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
 
COMUNICARE
STIRI
 

╬napoi la stiri

 
CAUTA IN STIRI
lasati spatiu intre cuvinte
Keywords
Cauta in ...
Titlu si continut
Numai in titlu
Numai in continut

17 Mar, 07

Siberfest la Sala Thalia

Siberfest 2007, cyberfestivalul muzicii de computer si al artelor digitale la Sibiu isi propune sa prezinte, pe parcursul a 8 concerte desfasurate in cadrul Programului "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007", o adevarata panorama a artei digitale actuale la nivel mondial.

 

Va invitam la conferinta de presa sustinuta de organizatori luni 19 martie ora 12.00, ├«n sala de presă a Primăriei Municipiului Sibiu, etajul 2.

 

In cele 8 concerte se vor prezenta 75 de compozitori din Franta, Anglia, Germania, SUA, Japonia, Austria, Suedia, Turcia, Belgia, Romania, Polonia, Argentina, Elvetia, Israel, in jur de 100 de lucrari, zeci de prime auditii romanesti si absolute, in cele mai actuale si diverse genuri, mari solisti si ansambluri de notorietate internationala, instalatii, computer video art, filme muzicale. Un festival de mare noutate care prezinta, congruent, artele digitale legate de muzica de computer : instalatii, videoart, muzica electronica si mixta, etc.


Prima serie de de concerte-spectacol multimedia ale Siberfest-ului demareaza marti 20 si miercuri 21 martie, de la ora 19.00, la Sala Thalia.

 


 
 
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved