home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
sibiu
DESPRE SIBIU
INFORMATII UTILE

Home - Despre Sibiu - Prezentare : INFORMATII UTILE

Transport

Sistemul de transport in comun este format din autobuze si troleibuze. Biletele se pot procura de la chioscuri special amenajate sau direct din mijlocul de transport la urcarea in acesta.
Un bilet este valabil pentru doua calatorii. O calatorie se considera din momentul urcarii in mijlocul de transport si pana la coborarea din acesta.

 

Informatii turistice

In Piata Mare exista un Centru de Informatii turistice care va ofera informatiile necesare, harti si brosuri cu orasul si zona inconjuratoare. Acolo gasiti si informatii legate de posibilitatile de cazare existente.

Sanatate

Toti calatorii trebuie sa detina o forma de asigurare in caz de accident sau probleme de sanatate care pot aparea. Sunt multe farmacii in oras, inclusiv in zona centrala care pot oferi si informatii competente legate de anumite afectiuni.

Bani

Valuta straina se poate schimba in moneda romaneasca, numita LEU, la orice banca sau birou de schimb valutar. De regula nu exista comisioane pentru asemenea operatiuni valutare dar e bine sa verificati atent orice afis la intrare pentru a nu avea surprize.
LEU-ul este singura moneda acceptata in magazine si restaurante.

Telefonie si servicii postale

Agentia romana de telecomunicatii se numeste ROTELECOM iar serviciile postale sunt asigurate de Posta romana.
Telefoanele publice din Sibiu sunt cu butoane si functioneaza pe baza de cartela telefonica care se gaseste de vanzare la unele chioscuri de ziare, la Posta sau la sediiile Rotelecom. In cabina telefonica se gaseste de regula o carte de telefoane locala.
Numerele de telefon au 10 numere: primele 4 – 0269 - indica codul Sibiului iar restul de 6 indica numarul abonatului. Codul de tara pentru Romania este 004.

print
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved