home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
sibiu
DESPRE SIBIU
LOCURI DE DESFASURARE
   
Vezi harta interactiva cu locurile de desfasurare a evenimentelor in Sibiu

Home - Despre Sibiu : INFRASTRUCTURA

union hall
transylvania hall
Arts Lyceum


Casa de Cultura a Sindicatelor

Ridicata in anii 70, Casa de Cultura a Sindicatelor ofera doua sali, una de 760 de locuri – pentru concerte si spectacole de teatru - cealalta de 120 de locuri pentru conferinte.
Casa de Cultura a Sindicatelor este traditionalul loc de desfasurare a Festivalului International de Jazz Sibiu.

Sala Transilvania
Sala moderna inaugurata in 1998, folosita in special pentru activitati sportive de interior, targuri si expozitii. Poate gazdui pana la 2300 de persoane.

Sala de festivitati a Municipiului
Situata intr-o cladire ridicata in 1902 in plin centru orasului, sala poate fi folosita pentru conferinte si expozitii. Cladirea se afla intr-un major proces de restaurare si modernizare.

Biserica Azilului
O biserica din sec. 13 langa care s-a ridicat un azil de bolnavi (care este inca functional) o sa fie folosita ca loc pentru diverse spectacole artistice si expozitii. Lucrari ample de restaurare sunt in curs de finalizare.

Sala Festiva a Bibliotecii Astra
Situata intr-o cladire din 1905 cu coloane din marmura si pereti bogati in decoratii intr-un stil care imbina Barocul cu Victorian style. Sala are 220 locuri si este folosita pentru spectacole de teatru, concerte si conferinte.

Salile expozitiei de Arta Moderna
Cele doua sali, cu o suprafata de 400 mp sunt situate in centrul istoric si gazduiesc expozitii permanente de arta moderna.

Salile Festive ale liceilor Sibiene
Salile de festivitati ale liceilor din Sibiu au gazduit in mod repetat diverse manifestari cu ocazia diverselor festivaluri care au avut loc in oras. De amintit Sala de festivitati a Liceului Brukenthal, situata in cladirea celui mai vechi liceu din Romania, sala este decorata cu panouri de lemn in stil baroc si dispunde de 130 de locuri, sala de festivitati a Liceului Saguna cu 200 locuri si cea a Liceului C. Noica cu 180 locuri.

Sali de sport
Constructie noua si moderna, inaugurata in 2004, sala de sport a liceului Goga poate gazdui spectacole neconventionale si concerte. Noua sala de sport a Liceului de Arta a fost data in folosinta in 2006.

Teatrul de Vara si Centrul Cultural Municipal
Situat in centrul orasului a gazduit de multi ani diverse spectacole de jazz, dans, folclor, teatru si film pentru o audienta de pana la 900 persoane.

Amfiteatrul din Padurea Dumbrava
Situat in Muzeul ASTRA din padurea Dumbrava, amfiteatrul este construit pe lac si reprezinta una dintre cele mai provocatoare si inedite locatii pentru concerte in aer liber. Situat intr-un cadru natural incantator, amfiteatrul are o capacitate de 300 locuri.

Infrastructura sibiului este completata de un cinematograf modern si 16 sali de conferinte cu capacitate variind intre 100 si 300 locuri care pot gazdui diverse evenimente.

.
print
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved