home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
sibiu
SIBIU CCE 2007
STRATEGIA

Home - Sibiu CCE 2007: STRATEGIA

Conducerea Asociatiei Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007 a dezbatut si adoptat in ianuarie 2005 strategia de abordare si pregatire a Programului Sibiu 2007.

Scopuri si obiective clar definite

Conducerea Asociatiei a stabilit declaratia de misiune a Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007 (pe scurt Programul Sibiu 2007) si lista de obiective majore, care urmeaza sa fie propuse spre aprobare Adunarii generale la proxima intrunire a acesteia. Definirea si agrearea obiectivelor este un pas esential in succesul programului, un instrument decisiv pentru eliminarea neintelegerilor dintre parteneri cauzate de lipsa unor obiective comune sau de neclaritatea acestora.
Analiza actiunilor din etapa I, precum si a cerintelor generale ale Programului Sibiu 2007 in raport cu principiile statutate de Comisia Europeana, au impus formularea obiectivelor in raport cu un set de valori. Luand in considerare aceste valori, caracterul specific al proiectului, precum si prioritatile comunitatii pe termen mediu si lung am definit urmatoarele obiective ale Programului Sibiu 2007:


1. Imbunatatirea vizibilitatii internationale a Sibiului
2. Dezvoltarea culturala pe termen lung a orasului
3. Atragerea vizitatorilor de pe plan national si international
4. Imbunatatirea sentimentului de mandrie locala si incredere
5. Cresterea audientei pentru actul cultural
6. Imbunatatirea coeziunii sociale si dezvoltarii comunitare
7. Imbunatatirea infrastucturii culturale si non-culturale
8. Promovarea cooperarii la nivel european
9. Promovarea creativitatii si inovatiei

Comitetul de conducere al Asociatiei a convenit asupra pastrarii conceptului-cheie formulat la nivelul aplicatiei, insa reformulat: „City of Culture - City of Cultures (A Celebration of Cultures Living Together, of Unity in Diversity)”
.
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved