home sibiu 2007
.
ENGLISH
DEUTSCH
Sibiu 2007 . calendarul 2007 . Operatori culturali . Orasul Sibiu . Comunicare
.
.
.
.
.
sibiu 2007
sibiu
DESPRE SIBIU
CUM AJUNGEM

Home - Despre Sibiu - Prezentare : CUM AJUNGEM

In Sibiu se ajunge usor fie cu trenul, fie pe sosea sau cu avionul.
Orasul este conectat direct atat la reteaua europeana de cale ferata cat si la reteaua de sosele internationale care leaga Europa de est cu cea de vest.
In ultimii ani s-au facut progrese însemnate spre realizarea sau modernizarea unor sosele nationale care sa faca o mai buna legatura intre Sibiu si restul tarii.

Cu trenul
In ciuda faptului ca Sibiul nu are acces la linia principala de cale ferata care leaga Bucurestiul de Ungaria, trenul ramane totusi cea mai ieftina si confortabila alternativa de a ajunge aici.
Din Sibiu exista legaturi directe cu Budapesta – Viena si Bucuresti – Sofia.
Trenurile InterCity sunt foarte convenabile si ofera standardul de calatorie din tarile vestice.

Cu avionul
Avionul este un mod convenabil de a ajunge la Sibiu daca veniti din afara Romaniei datorita faptului ca Sibiul este conectat direct cu multe orase europene, in special din Germania si Italia.

Carpatair, cea mai mare linie aeriana din Transilvania, ofera zboruri zilnice spre Munchen, Bergamo si Treviso si de trei ori pe saptamana spre Bologna, Verona, Roma si Stuttgart.

TAROM, linia aeriana nationala din Romania, ofera zboruri de 5 ori pe saptamana spre Munchen si tot de atatea ori spre Bucuresti.
In prezent exista planuri atat pentru extinderea zborurilor si spre alte destinatii din Europa cat si pentru modernizarea aeroportului din Sibiu.

print
parteneri
HOME : SITEMAP : CONTACT
Design by MB Solutions © 2005 - 2007, All Rights Reserved